Forside

Neurovidenskabeligt Selskab for Medicinstuderende

NSM er en studenterforening for medicinstuderende ved Aarhus Universitet. Foreningens formål er at sprede interesse og kendskab til de neurovidenskabelige fag, blandt vores medstuderende.

Vores kommunikation foregår hovedsageligt via vores Facebookside, som også kan følges her på siden. Det er på Facebooksiden du kan følge med i hvilke foredrag og kurser, som bliver afholdt af NSM.


 

Facebook:

HUSK at vi holde NSM Introaften samt generalforsamling på næste onsdag! 🧠

Der vil, som altid, være gin&tonics 🍸🥃

Hvis man er interesseret i ting, der starter med neuro- og interesseret i foreningsarbejde, så skal man komme og stille op til bestyrelsen. Der er god mulighed for at få en post!

Vi ses!
... See MoreSee Less

View on Facebook

NSM - Neurovidenskabeligt Selskab for Medicinstuderende har opdateret sit coverbillede. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Synes du, neurovidenskab og Gin&Tonics lyder som en god kombination?
Så er årets Introaften + Generalforsamling lige noget for dig!

Aftenen bliver todelt; den første time fungerer som introduktion for interesserede medicinstuderende (både helt nye og de mere garvede) til foreningens aktiviteter, og den anden time afholder vi generalforsamling, hvor den nye bestyrelse fastsættes.

Bestyrelsen mangler medlemmer, så i år der er god mulighed for at få indsigt og medbestemmelse i neuro-foreningen på AU-medicin.

Desuden byder vi på gin og tonic (den officielle uofficielle NSM-drink) og håber der er stemning for en tur i baren bagefter.

Så kom onsdag den 28. februar til en spændende og hyggelig aften!
... See MoreSee Less

NSM Introaften + Generalforsamling

februar 28, 2018, 5:15pm - februar 28, 2018, 7:00pm

Synes du, neurovidenskab og Gin&Tonics lyder som en god kombination? Så er årets Introaften + Generalforsamling lige noget for dig! Aftenen bliver todelt; den første time fungerer som introduktio...

View on Facebook

NSM - Neurovidenskabeligt Selskab for Medicinstuderende har opdateret sit coverbillede. ... See MoreSee Less

View on Facebook